Wie zijn wij

WIE ZIJN WIJ

HOI, IK BEN GEORGETTE

Ik zing en dans al mijn hele leven. Het liefst in de natuur. Ik ben opgegroeid aan het strand in Zandvoort. Daar danste ik mijn eerste pasjes in het zand. Met de wind in mijn haren en de zon op mijn gezicht, zong ik samen met de klanken van de zee. In de natuur zijn en mij te laten inspireren.

Al meer dan 29 jaar geef ik yoga- en danslessen op basisscholen, middelbare- en op de Amsterdams Hogeschool voor de kunsten. Ik heb voor muziek-atelier honderden meespeel-voorstellingen gespeeld en een aantal zelfgemaakt  voor de muziekschool in Amsterdam en Twente.


In het geboortecentrum voor onderwaterbevallingen en ouder / kind cursussen "de Oerbron"www.oerbron.nl heb ik jarenlang zwangerschapsyoga in water (wateryoga), babydolfijn zwemmen, babymassage en babybuikdans gegeven in Amsterdam. Erica Muller, Arjan Reitz en ik vormden het dagelijkse bestuur de eerste jaren van de Oerbron. Totdat ik ging verhuizen naar Twente in 2000.


Ik neem grote en kleine mensen mee op ontdekkingsreis om te leren voelen met al je zintuigen en te leren luisteren naar de non-verbale taal van lichaam, geest en ziel d.m.v. Yoga, Dans en Body/Mind technieken. Door te voelen kom je in contact met je eigen geneeskracht, zodat de levensenergie "Shakti" weer kan stromen. Je kan even op mijn website kijken om te proeven wat ik nog meer op het gebied van dans, yoga, muziek en massage creëer. Klik hier voor Shakti Yoga


In deze spirit zet ik mij in voor De Natuurvrouw  en wil ik jullie inspireren om jouw passie te doen ontwaken en te gaan volgen in relatie tot je natuurlijke ritme in jouw vrouwen lijf.


HOI, IK BEN LEONIE


De maan heeft altijd mijn leven verlicht en de weg gewezen. Daarnaast ben ik heerlijk praktisch opgevoed en heb ik geleerd dat je alles kan zolang je maar goed kijkt en dan het dan gewoon per stap aanpakt en doen.


De natuur is altijd van grote invloed geweest op mijn leven en was iets dat ik altijd bleef opzoeken, waar ik ook was. Heerlijk buiten zijn, dingen uit de natuur oogsten en daar weer iets mee maken. Hoe leuk kan het leven zijn?


Lesgeven is iets wat volgens mij in mijn bloed zit, al van jongs af aan ben ik op een creatieve manier het lesgeven ingedoken. In Londen als art teacher en later als docent Engels op een middelbare school, waar ik de vrije hand kreeg om creatief met lesmateriaal om te springen. Ik heb naast het lesgeven een jaar voor Wolters Noordhoff gewerkt en heb een aantal jaren workshops over webquests gegeven.


Nu zet ik deze talenten in voor De Natuurvrouw en wil ik jou helpen om jouw eigen weg te vinden door gewoon te doen.


GA MET ONS MEE OP REIS EN ONTDEK DE SPIEGEL VAN DE NATUUR IN JEZELF

Wat is er binnenkort te doen?

FEB

10

Start Jaartraining

Samen op een mooie plek in de natuur aan het werk gaan met de natuur in jezelf

FEB

10

Lente Workshop

Een heerlijke actieve en creative workshop waarin we het lente seizoen gaan bekijken en wat dat voor ons betekent.

FEB

22

Volle Maan Cirkel

Kom gezellig mee doen bij onze maanviering.

Samen vormen Georgette en Leonie een goed op elkaar ingespeeld team. Met een flinke dosis humor en nuchterheid dragen zij hun liefde voor het leven uit op een speelse en open manier. Beiden hebben een geheel andere achtergrond, met als overeenkomst dat ze les hebben gegeven. Samen hoeden ze al jaren de Rode Tent Twente en van daar uit is De Natuurvrouw ontstaan. Liefde voor de natuur, creativiteit en liefde voor- en werken met vrouwen is wat ze uitdragen.


De Natuurvrouw neemt je mee op een ontdekkingsreis om je te leren voelen. Met al je zintuigen en te leren luisteren naar de non-verbale taal van je lichaam, je emoties en je innerlijke weten, doormiddel van lichaamswerk, yoga, dans, maanritmes, krachtvoorwerpen maken en intuïtief werk.

Door te voelen kom je in contact met je eigen geneeskracht zodat je levensenergie weer kan stromen. Aan de hand van het medicijnwiel onderzoekt de Natuurvrouw het leven en laat jou graag zien hoe jij jouw unieke pad hierin kan vinden.


De Natuurvrouw

Ontdek de spiegel van de natuur in jezelf.

 

Door middel van laagdrempelige cirkels, workshops en trainingen nemen we je mee op reis: om jezelf te leren voelen, met al je zintuigen, te leren luisteren naar het ritme van de natuur om je heen en in jezelf.

Foto's zijn gemaakt tijdens onze jaarfeesten, trainingen en maancirkels. Met dank aan Jolanda, Jeannie, Amber, Leonie en Georgette, Sandra Bush voor de foto's.

 

Logo is gemaakt door Amber Brejaart

 

Hoe bereik je onsEmail: info@denatuurvrouw.nl

Phone 1: (Georgette) 06-38410299

Phone 2: (Leonie) 06-42475125

Copyright @ De natuurvrouw

Website gemaakt door Leonie Boers