maancirkels

MAAN CIRKELS

Kosten

Vanaf 1 januari 7,50 euro pp, (zodat we de kosten van de ruimte, koffie en thee kunnen betalen en eventuele materialen die we die avond gaan gebruiken en onze donatie aan de TreeSisters).

 

10 Manenkaart 60,00 euro

5 Manenkaart 32,50

 

Iets lekkers om te delen bij de thee. Mocht je dit echt niet kunnen veroorloven, neem dan contact op met Georgette of Leonie en misschien kunnen we iets anders verzinnen zodat je toch kan komen.

 

Data

 

25-01-2019 Ijsmaan

22-02-2019 Sneeuwmaan

22-03-2019 Maan v/d dood

19-04-2019

MAAN CIRKEL

Elke volle maan op de vrijdag avond

 

Maancirkels

Elke maan(d) organiseren wij een volle maanviering. Deze wordt gevierd op de vrijdag het dichts bij de echte volle maan avond.

 

Iedere viering is een sjamanistische reis om onze tribal heartbeat te vieren. Tijdens deze reis gebruiken wij de heartbeat van de drums en onze stemmen om onze verbinding met onzelf en ekaar te herstellen. Het geluid van de drums resoneert met ons hartritme. Dat was ook eerste geluid in de baarmoeder van onze moeder, dat was haar hartslag en haar stem. We gebruiken deze kracht van de heartbeat door de trommels, dans en samenzang met de stemmen van de aanwezige vrouwen, zodat we samen als één groep de maanvibratie vieren. We herstellen onze vrouwelijke kracht, roepen de beat terug in ons leven en verbinden ons met de hartslag van moeder aarde.

 

Door naar een maancirkel te komen, steun je automtisch de TreeSisters.  Door onze donatie van de maancirkels kunnen de Treesisters elke maan 30 tot 67 bomen planten namens de Rode tent Twente.

 

Vanaf Januari hebben we ook strippenkaarten voor de maancirkels. We hopen dat we je op deze manier kunnen stimuleren om even 1x per maand een moment voor jezelf te creeëren. Je kan kiezen uit de 10 manen kaart en de 5 manen kaart. Beide kaarten zijn een jaar geldig. Neem contact met ons op om er 1 te bestellen of koop hem tijdens de volle maan viering.

 

De Natuurvrouw

Ontdek de spiegel van de natuur in jezelf.

 

Door middel van laagdrempelige cirkels, workshops en trainingen nemen we je mee op reis: om jezelf te leren voelen, met al je zintuigen, te leren luisteren naar het ritme van de natuur om je heen en in jezelf.

Foto's zijn gemaakt tijdens onze jaarfeesten, trainingen en maancirkels. Met dank aan Jolanda, Jeannie, Amber, Leonie en Georgette, Sandra Bush voor de foto's.

 

Logo is gemaakt door Amber Brejaart

 

Hoe bereik je onsEmail: info@denatuurvrouw.nl

Phone 1: (Georgette) 06-38410299

Phone 2: (Leonie) 06-42475125

Copyright @ De natuurvrouw

Website gemaakt door Leonie Boers