M&M Mandala

M & M MANDALA

M & M MANDALA

Creatieve workshop


maan menstruatie mandala

M & M Mandala

Loop jij ook tegen het feit aan dat je het gevoel met jezelf bent kwijt geraakt? Dat sommige emoties de controle overnemen of juist dat je helemaal niet meerbij je gevoelens kan komen?


In deze korte praktische workshop gaan we kijken hoe jij jouw cyclus kan gaan bijhouden en kan gaan werken met je eigen energie. Dit gaan we doen aan de hand van een mooie meditatie, oefeningen en uitleg over hoe je jouwmenstruatie mandala kan gaan gebruiken.


Na afloop heb je een mandala gemaakt die uit meerdere lagen bestaat en die jij naar aanleiding van de meditaties creatief hebt bewerkt.


Wat is betekent bewustzijn van jouw menstruatiecyclus?

Menstruatiecyclusbewustzijn is het kennen en waarderen van jouw unieke cyclische patroon van energie en stemming gedurende jouw menstruatie. In de praktijk betekent dat, dat je op elke dag aandacht besteedt aan waar je bent in je cyclus, met respect voor je gevoelens en energie niveaus en dien overeenkomstig te reageren.


Waarom bewustzijn van de menstruatiecyclus?

Wanneer je cyclusbewustzijn beoefent, kun je een diepere relatie met jezelf creëren, één die vriendelijker en ontvankelijker is en die deuren opent naar eendiepere bron van innerlijk weten.

Het is een oerritme dat vrouwen sinds het begin in zich dragen en de weg om je als vrouw met jezelf te verbinden. Het is misschien moeilijk voor te stellen dat de cyclus een kracht van het goede kan zijn, als je last hebt van menstruatieproblemen. Maar als je je cyclus als de vijand ziet, krijg je spanning en word je afgesloten van een dieper weten van jezelf. Wanneer je er waarde aanhecht en je ritme respecteert, kun je de spanning verlichten en inwendige bronnen vrijmaken waarmee je de symptomen aanzienlijk kunt helen. Geniet van de inzichten en openbaringen die je op doe tterwijl je observeert en je eigen natuurlijke ritme volgt.

Kosten

35 Euro pp

neem je een vriendin mee dan is het 30 euro pp

 

Data

volgt nog

 

september???

De Natuurvrouw

Ontdek de spiegel van de natuur in jezelf.

 

Door middel van laagdrempelige cirkels, workshops en trainingen nemen we je mee op reis: om jezelf te leren voelen, met al je zintuigen, te leren luisteren naar het ritme van de natuur om je heen en in jezelf.

Foto's zijn gemaakt tijdens onze jaarfeesten, trainingen en maancirkels. Met dank aan Jolanda, Jeannie, Amber, Leonie en Georgette, Sandra Bush voor de foto's.

 

Logo is gemaakt door Amber Brejaart

 

Hoe bereik je onsEmail: info@denatuurvrouw.nl

Phone 1: (Georgette) 06-38410299

Phone 2: (Leonie) 06-42475125

Copyright @ De natuurvrouw

Website gemaakt door Leonie Boers