Maanpad

MAANZAKEN

MAANCIRKELS

Vrijdagavond volle maan cirkel   Time: 20.15 - 23:00  Kosten: 7.50 Euro

 

Elke maan(d) organiseren wij een volle maanviering. Deze wordt gevierd op de vrijdag het dichts bij de echte volle maan avond.

 

Iedere viering is een sjamanistische reis om onze tribal heartbeat te vieren. Tijdens deze reis gebruiken wij de heartbeat van de drums en onze stemmen om onze verbinding met ons zelf en elkaar weer te vinden.

 

Elke maanviering heeft een eigen thema en invulling. De ene keer ligt de aandacht op dans en zang, een andere keer ga je heerlijk op reis met een meditatie, of doen we een klein ritueeltje, of knutselen we iets wat bij het thema van die maan past en soms gewoon alles door elkaar.

 

 

Seizoenen in je lichaam

5 Workshops  5x Time: 20.15 - 23.00   Price: 149,- euro pp

Wat ga je doen, ontdekken en leren als je het avontuur aangaat en op ontdekkingsreis gaat naar je eigen cyclus?


Doormiddel van 5 avonden nemen Georgette en Leonie je mee op reis door jouw unieke maan-wereld. In deze wereld komen we de facetten van de verschillende cycli tegen, menstruatie, overgang, menopauze en de maan.

Hier ga je ontdekken waar jouw unieke krachten liggen en waar jij je als vrouw mee staande kan houden in deze maatschappij. Je krijgt hierdoor een unieke verbinding met een dieper weten diep van binnen.


Dit doen ze aan de hand van verschillende meditaties, yoga, zang, drum en lichaams-werk. Elke avond heeft zijn eigen thema en zijn niet los van elkaar te volgen. We gaan werken met de maan/menstruatie mandala en hebben en besloten facebook groep om onze ervaringen tijdens dit proces te delen met elkaar.

M & M MANDALA

Creative workshop data volgt nog  Price: 35 euro


Loop jij ook tegen het feit aan dat je het gevoel met jezelf bent kwijt geraakt? Dat sommige emoties de controle overnemen of juist dat je helemaal niet meer bij je gevoelens kan komen?


In deze korte praktische workshop gaan we kijken hoe jij jouw cyclus kan gaan bijhouden en kan gaan werken met je eigen energie. Dit gaan we doen aan de hand van een mooie meditatie, oefeningen en uitleg over hoe je jouw menstruatie mandala kan gaan gebruiken.KIJK OOK EENS BIJ ONZE JAARTRAINING

Aan de hand van 8 workshopdagen leiden wij jou door de seizoenen heen.


Elk seizoens bieden we 2 workshops aan.De Natuurvrouw

Ontdek de spiegel van de natuur in jezelf.

 

Door middel van laagdrempelige cirkels, workshops en trainingen nemen we je mee op reis: om jezelf te leren voelen, met al je zintuigen, te leren luisteren naar het ritme van de natuur om je heen en in jezelf.

Foto's zijn gemaakt tijdens onze jaarfeesten, trainingen en maancirkels. Met dank aan Jolanda, Jeannie, Amber, Leonie en Georgette, Sandra Bush voor de foto's.

 

Logo is gemaakt door Amber Brejaart

 

Hoe bereik je onsEmail: info@denatuurvrouw.nl

Phone 1: (Georgette) 06-38410299

Phone 2: (Leonie) 06-42475125

Copyright @ De natuurvrouw

Website gemaakt door Leonie Boers