maan mensruatie verdiepings workshop

MAAN MENSTRUATIE WORKSHOPS

MAAN MENSTRUATIE VERDIEPINGS WORKSHOPS

8 Workshopdagen, huiswerk en begeleiding + gratis werkboek


Maan Menstruatie verdiepings workshops

Voel jij je soms of vaak zwak, ziek en misselijk voor of tijdens jouw menstruatie of zit je zwaar in de overgang? Dan hebben wij mooie inspirerende workshops om op onderzoek te gaan naar je maan of menstruatiecyclus.


Wat ga je doen, ontdekken en leren als je het avontuur aangaat en opontdekkingsreis gaat naar je eigen cyclus?

  • De helende kracht van jouw menstruatie

Leer hoe jouw menstruatiecyclus je kan helpen om jouw eigen ritme tevinden, je energie verstandig te gebruiken en je meer geaard engekoesterd te voelen.

  • Kom in je ritme door je cyclus

Door het in kaart brengen van je cyclus (op een eenvoudige manier), openje een deur naar een geheel nieuwe staat van zelfkennis en welzijn.

  • Rustgevend

Ontdek manieren om je meer ontspannen en kalm te voelen en het ookvast te houden, wat weer leidt tot menstrueel welbevinden.

  • Voedend

Ervaar hoe het voeden van je lichaam en ziel het menstruatielijden om kanzetten naar menstruatiekracht.

  • Ontgiften

Leer door middel van een aantal eenvoudige stappen hoe je zorgt voorminder emotionele belasting, waardoor


Wat is betekent bewustzijn van jouw menstruatiecyclus?

Menstruatiecyclusbewustzijn is het kennen en waarderen van jouw unieke cyclische patroon van energie en stemming gedurende jouw menstruatie. In de praktijk betekent dat, dat je op elke dag aandacht besteedt aan waar je bent in je cyclus, met respect voor je gevoelens en energieniveaus en dienovereenkomstig te reageren.

Waarom bewustzijn van de menstruatiecyclus?

Wanneer je cyclusbewustzijn beoefent, kun je een diepere relatie met jezelf creëren, één die vriendelijker en ontvankelijker is en die deuren opent naar een diepere bron van innerlijk weten. Het is een oerritme dat vrouwen sinds het begin in zich dragen en de weg om je als vrouw met jezelf te verbinden. Het is misschien moeilijk voor te stellen dat de cyclus een kracht van het goede kan zijn als je last hebt van menstruatieproblemen. Maar als je je cyclus als de vijand ziet, krijg je spanning en word je afgesloten van een dieper weten van jezelf. Wanneer je er waarde aanhecht en je ritme respecteert, kun je de spanning verlichten en inwendige bronnen vrijmaken waarmee je de symptomen aanzienlijk kunt helen. Geniet van de inzichten en openbaringen die je opdoet terwijl je observeert en je eigen natuurlijke ritme volgt. Je wordt aangemoedigd om liefdevol je eigen schaduwen onder ogen te zien, want het zijn waardevolle gidsen met betekenisvolle boodschappen. Je zult ontdekken dat je oordelen je klein houden, maar functioneren als een deur om obstakels te doorzien en ze te herkennen als verschillende manifestaties vandezelfde scheppingskracht.

Kosten

149 Euro pp

Boek je samen met een vriendin dan betaal je 140 pp

 

Data

komt binnen kort

om de 2 weken een workshop avond van 2 - 2 1/2 uur, 5x

 

Kijk ook eens bij onze seizoen

workshops

voor meer workshops
De Natuurvrouw

Ontdek de spiegel van de natuur in jezelf.

 

Door middel van laagdrempelige cirkels, workshops en trainingen nemen we je mee op reis: om jezelf te leren voelen, met al je zintuigen, te leren luisteren naar het ritme van de natuur om je heen en in jezelf.

Foto's zijn gemaakt tijdens onze jaarfeesten, trainingen en maancirkels. Met dank aan Jolanda, Jeannie, Amber, Leonie en Georgette, Sandra Bush voor de foto's.

 

Logo is gemaakt door Amber Brejaart

 

Hoe bereik je onsEmail: info@denatuurvrouw.nl

Phone 1: (Georgette) 06-38410299

Phone 2: (Leonie) 06-42475125

Copyright @ De natuurvrouw

Website gemaakt door Leonie Boers