Internationale vrouwendag Singing for the Trees

Internationale Vrouwendag

Singing for the Trees

Internationale vrouwendag Deventer

Singing for the Trees

 

Zingen voor de bomen

8 Maart is het Internationale vrouwendag en wij willen jou graag uitnodigen om samen met ons te gaan zingen, zingen voor de bomen. We gaan dit doen in een schitterende locatie: de Lebuïnuskerk in Deventer.

Wij organiseren dit mooie, voedende gemeenschapsevenement met de hulp van TreeSisters, een wereldwijde non-profit organisatie die zich inzet voor de bekrachtiging van ons vrouwen en de natuur.

Met dit evenement eren we onze verbinding met de natuur,
elkaar en de bomen, door zoveel mogelijk vrouwen te verzamelen om mee te zingen naar, voor en met de bomen. Je hoeft niet te kunnen zingen. Alles wat je nodig hebt is een open hart, je liefde voor de natuur en een bereidheid om iets anders te doen met een groep geweldige, lokale vrouwen. Iedereen is welkom. We hebben prachtige liedjes om te zingen.

Tijdens onze volle maancirkel van 22 februari zullen we ook oefenen met het liedje van de TreeSisrers: Tree loving Woman

Wij hebben ervoor gekozen om dit met en voor de TreeSisters te doen omdat wij mensen afhankelijk zijn van bomen voor zoveel dingen: zuurstof, het schoonmaken van vervuiling uit de lucht, het vasthouden van water diep in de aarde, om rivieren en beken te voeden, het bieden van leefruimte voor miljoenen wezens die de bodembacteriën beschermen tegen oververhitting, erosie voorkomen, vloedschade minimaliseren, schoonheid creëren en nog veel meer. Onze bomen zijn cruciaal voor een gezonde, bloeiende wereld en zijn één een van de beste buffers tegen klimaatveranderingen.

We weten dat wanneer vrouwen samen hun stem verheffen, er iets magisch gebeurt. Wanneer vrouwen opstaan, kunnen we ongelooflijke veranderingen in de wereld creëren en anderen inspireren om hetzelfde te doen. We beïnvloeden onze kinderen, onze uitgebreide families en onze gemeenschappen. Wanneer we samenkomen om elkaar en de aarde te voeden, dan weven we een diepere verbinding met de natuur en onze eigen natuur. Als je wilt zien hoe inspirerend dit kan zijn, kijk dan eens naar bomenzuster Liz Terry en de krachtige magie die ze met vrouwen in Stroud, UK liet ontstaan: https://youtu.be/McfhWdqtiGg.

Doe alsjeblieft met ons mee om onze waardering en liefde voor de bomen te tonen op deze zeer speciale dag. Je kunt je interesse aangeven via het contactformulier hiernaast. Als je er dan ook direct bij wilt vermelden welke partij je zingt, hoog, middel of laag, dan krijg je een mailtje terug met de juiste partij.

We hopen je te zien tijdens onze eerste repetitie en anders zeker bij het Internationale vrouwen festival Deventer waar wij als De Natuurvrouw zullen staan met een kraampje om zo veel mogelijk geld voor de TreeSisters te verzamelen op deze dag via een loterij met vele mooie prijsjes. Daarnaast zullen we heerlijke koekjes verkopen en staat er een grote mand met ogham symbolen.

Er zijn geen kosten verbonden aan dit evenement, ook het internationale vrouwenfestival is GRATIS toegankelijk.

Als je niet kan komen om ons te steunen tijdens die dag maar je wil toch doneren aan TreeSisters dan kan dat via onderstaande knop
Voor informatie over TreeSisters-aanplantprojecten klik je op de TreeSister knop

Praktisch:


  • De toegang tot dit festival is GRATIS
  • Tijdens dit festival staat De Natuurvrouw er ook met een kraampje
  • Gaan we met zoveel mogelijk vrouwen samen zingen
  • Proberen wij voor het goede doel: TreeSisters geld op te halen
  • Kan je leuke prijsjes winnen in onze loterij
  • Het festival is in Deventer en wordt in de LEBUÏNUSKERK gehouden
  • van 16.00 tot 20.00 

 


 
 
 
laag
middel
hoog
 
 

Kijk ook eens bij onze Maanzaken voor workshops

 

 

 

De Natuurvrouw

Ontdek de spiegel van de natuur in jezelf.

 

Door middel van laagdrempelige cirkels, workshops en trainingen nemen we je mee op reis: om jezelf te leren voelen, met al je zintuigen, te leren luisteren naar het ritme van de natuur om je heen en in jezelf.

Foto's zijn gemaakt tijdens onze jaarfeesten, trainingen en maancirkels. Met dank aan Jolanda, Jeannie, Amber, Leonie en Georgette, Sandra Bush voor de foto's.

 

Logo is gemaakt door Amber Brejaart

 

Hoe bereik je onsEmail: info@denatuurvrouw.nl

Phone 1: (Georgette) 06-38410299

Phone 2: (Leonie) 06-42475125

Copyright @ De natuurvrouw

Website gemaakt door Leonie Boers